середу, 27 лютого 2019 р.

Учителі прийняли виклик "Подаруй школі книгу!"

Дякуючи виклику, який кинули школі другокласники, наша книгозбірня поповнилася цікавими виданнями. Як приємно було побувати на святі книги, під час якого кожен клас презентував своє видання. Діти дарували енциклопедії, збірки казок, довідники, літературні твори сучасних авторів.
Ознайомившись із результатами соціологічного дослідження (уявляєте, другокласники ще й таке роблять!), учителі шкільного методичного об'єднання звернули увагу на малу кількість творів для і про підлітків. А це ж саме той вік, коли дитина не завжди знаходить підтримку друзів, її часом не розуміють батьки...
А тут ще й перше кохання, хоч і не завжди взаємне. І часто саме книга стає дитині другом і порадником. Тож і вирішили вчителі української мови та літератури, зарубіжної літератури, англійської мови, історії приєднатися до виклику й подарувати шкільній бібліотеці підліткову літературу.
Сказано - зроблено! Сьогодні школярі можуть насолоджуватися читанням повістей сучасних авторів. Щиро сподіваємося, що книжками захоплюватимуться не тільки учні, адже читачами нашої бібліотеки є й вчителі та батьки.

2 коментарі:

  1. Дякуємо, що приєдналися до нашого челенджу.

    ВідповістиВидалити
  2. Вдячні Вам, що, згуртувавшись, маємо можливість прочитати не одну-дві, а десятки нових книжок. Правду кажуть, що разом робити справу і корисно, й приємно!

    ВідповістиВидалити