пʼятницю, 10 лютого 2017 р.

Вітаю переможців веб-квесту "Ніч яка місячна..."

      Позаду 20 днів клопіткої праці, пошукової діяльності, творчості, відкриттів і вражень. Усе це про мистецький веб-квест "Ніч яка місячна...", що проходив у школі та за її межами, бо приєдналися ще дві сусідні школи. Під час заходу учні і вчителі зверталися до творчості  письменників М. Старицького, А. Михайлевського, М. Гоголя, композиторів М. Лисенка, Ю. Щуровського, В. Моцарта, Л. Бетховена, художники А. Куїнджі, В. ван Гога.
       Як показало опитування, близько 80 % учасників дали найвищу оцінку заходу, при цьому відзначили, що найбільше сподобалися пошуки інформації за творчістю А. Куїнджі, М. Гоголя, В. Моцарта і Л. Бетховена. І вчителі, і учні відкрили для себе відомого українського художника Архипа Куїнджі, тож тішуся з того, що в цьому й моя часточка зусиль як вчителя й заступника. Не залишили байдужими ні дорослих, ні дітей розгадування кросвордів, складання пазлів, відгадування ребусів, читання хмарки слів.  Головне, що сподобалося дітям, і найвищою оцінкою роботи вважаю їхнє побажання: "Ще!".
Звучали такі побажання й від колег.
     Нагадую, що вся інформація про квест (умови, завдання, результати) розміщені на тематичному блозі "Ніч яка місячна..."
         Вітаю усіх із завершенням пошуків на "офіційному" рівні, бо, сподіваюся, ніхто просто не зможе  тепер пройти мимо інформації про когось із митців, не сказавши: "О, цього я ще не знав!". Дякую всім за роботу, незважаючи на перешкоди (заблокована пошта, слабкий чи відсутній Інтернет, брак часу), ми з Вами багато дізналися й багато чому навчилися.
Вітаю переможців! Дякую всім учасникам! Запрошую на презентацію проекту! 
Для тих, хто ще "в хмарах", напевно, цікаво дізнатися результати.

Немає коментарів:

Дописати коментар