вівторок, 19 квітня 2016 р.

Сьогодні пролісок зацвів по-особливому

І не тільки тому, що 19 квітня - Міжнародний день проліска. Сьогодні побувала на обласному семінарі керівників МО вчителів української мови та літератури, тема якого "Інноваційні підходи до навчання в умовах створення хмаро орієнтованого середовища". Сказати, що захід корисний - значить не сказати нічого! Адже з перших хвилин перебування в Балабинському НВК "школа І-ІІІ ступенів-гімназія "Престиж"", а потім і в Кушугумському НВК "Інтелект" не залишало відчуття, що саме так має творити (а не просто працювати) учитель ХХІ століття.
І нема виправдання тому, чи в селі ти живеш, чи в місті. Побачила те, що й не кожна столична школа може. Справа у самому вчителеві. Багато чула, а сьогодні ще й пощастило познайомитися з прекрасними колегами - Пересунько Т. М. і Колесник Т. А. 
Можна ще багато чого писати, але кращим відгуком про цей семінар нехай  стануть власні хмарні напрацювання. І кожній моїй маленькій перемозі дякуватиму "дівчатонькам" (як каже Галина Романівна).
Дякую організаторам заходу, адміністраціям закладів і, звичайно ж, колегам.

3 коментарі:

  1. Завжди раді спілкуванню з колегами, ділитися власним досвідом та вчитися у колег. Дякуємо за теплі стова про нашу гімназію!

    ВідповістиВидалити