середу, 1 листопада 2017 р.

Від курсів і до курсів опрацьовуємо ресурси

Це студенти від сесії до сесії живуть собі весело. А у вчителя все по-іншому. Особливо сьогодні, коли нове життя (чи нова школа)  нового прагне слова й дій. Тож, засвоївши "хмарні ази" на курсах підвищення кваліфікації, розпочала (так і хочеться сказати "сольну кар`єру") зі своїм десятим класом працювати в Classroom. Дітям подобається, тим більше, що робота в різноманітних сервісах для них не нова. Для мене також ця платформа зручна, оскільки дозволяє працювати дистанційно, сприяє спілкуванню з кожним, підтримує зворотній зв`язок із учнями, привчає їх до відповідальності.

 У  Classroom працюємо і на уроках мови, і на уроках літератури. Маємо більше часу для спілкування й обговорення, у дітей є можливість здобувати знання й за межами школи, а в мене - допомагати їм у цьому. Кожен із нас фактично відразу бачить результати своєї праці.
     Чи є проблеми? Звичайно. Сьогодні ще завантажуємо на мобільні пристрої необхідні програми, діти вчаться дотриманню алгоритму дій. 
Але як все-таки приємно, коли ти на семінарі, а робота в класі кипить. Повернулася з семінару - а в дітей уже й оцінки є. "Ну прямо магія якась!" - скаже той, хто не знає, скільки за цим стоїть. 

Немає коментарів:

Дописати коментар