середу, 26 квітня 2017 р.

Разом і в "хмари" легше линути

Участю в сьогоднішньому методичному заході може похвалитися кожен, хто прагнув зробити його цікавим і корисним. А саме так і працювали мої колеги - члени шкільного методичного об`єднання учителів суспільно-гуманітарних дисциплін. Захід називався "Захист конспекту уроку з використанням електронного контенту". Робота тривала кілька тижнів - і от наше дітище - живий конспект - готове. 


Цікаво, що електронний контент кожен учитель-гуманітарій готував самостійно, активно використовуючи різноманітні сервіси: Google Forms, Learningapps, Popplet, Rebus та інші. Оригінальною була й презентація матеріалів - на віртуальній стіні Padlet. При цьому не забували про дидактичні вимоги до уроку. Також продумали, як краще подати інформацію дітям і створили інтерактивний плакат за допомогою сервісу Thinklink.

За умовами методичного заходу усі об`єднання готувати конспект з одного й того ж предмета (основи здоров`я) і з однієї теми, Однак, сподіваюся, що ми на цьому не зупинимося, тож і наступний живий конспект буде зі свого предмета.
Усі молодці! Дякую за творчість, оригінальність і небайдужість!

Немає коментарів:

Дописати коментар