четвер, 19 січня 2017 р.

Що придбала я на ярмарку щедрівок?

Море вражень, ліричний настрій, натхнення, віру в краще майбутнє країни. Напевне, з такими ж почуттями залишали зал усі, хто побували сьогодні на ярмарку щедрівок. Кожен клас - від маленького першачка до випускника - намагався бути найоригінальнішим, найкращим у виборі щедрівки, виконанні, артистизмі. І це їм вдалося. Усі, хто підводив підсумки, відзначили репертуар, акомпонемент, майстерність і щирість. "Щедрик на ведрик", "Ой сивая та і зозуленька", "Прийшли щедрувати до вашої хати", "Красная панна по саду ходила", "Ой там за горою та й за кам`яною", "Ой чи є, чи нема пан господар вдома"... Хіба можна залишитися байдужими, слухаючи ці пісні?!




Окрасою свята стало виконання щедрівок учителями нашої школи Путятіною С. Є. і Поваренко Я. О. та членом журі Коркіною Л. І.
Інформаційно-творчий проект включає в себе не лише виконання щедрівок, а й донесення до учасників і гостей заходу цікавої інформації: про звичаї і традиції від Різдва до Водохрещі, щедрування в різних регіонах України. Звичайно ж, не оминули увагою знаменитий "Щедрик" в обробці М. Леонтовича.

За звичаєм, господиня закладу Івашина Галина Миколаївна подякувала щедрувальникам і обдарувала дітей солодощами.
Українці вважали новорічні свята родинними, ми теж дотримуємося цієї традиції: наші батьки не тільки стали гостями свята, а й активними учасниками.
Дякую організаторам за нагоду доторкнутися до прекрасного.
Більш детально про цей захід читайте на сайті Богданівської ЗОШ.

Немає коментарів:

Дописати коментар