четвер, 22 жовтня 2015 р.

Літературна кав`ярня знову відчиняє двері


Цього разу літературна кав`ярня запрошує усіх шанувальників сучасної літератури. "З цілющого джерела" - так назвали організатори цей захід не випадково. Саме з цілющого джерела  нашої мови черпають митці слово - натхненне, чисте, гостре, вічне...
Захід відбудеться 9 листопада, у День української писемності та мови.
  Тут ви матимете можливість поділитися враженнями від прочитаних творів або ж познайомитися з творчістю сучасних авторів.
Шановні відвідувачі, будь ласка, візьміть із собою книжку, про яку ви хочете розповісти, або ж підготуйте анотацію, якщо твір читали в Інтернеті..
Заходьте, будь ласка, на сторінку блогу, щоб знайомитися з творами, про які йтиметься на заході.
Не будемо порушувати правил кав`ярні, тож кожен відвідувач може зробити замовлення, у якому, окрім філіжанки кави, має бути й автор чи конкретний художній твір, з яким ви хочете ознайомитися. Для цього напишіть своє побажання в коментарях на сайті школи чи на блозі. Можна зробити "замовлення" і в групі "Богданівська ЗОШ - супер".
І ще. Щоб визначитися з меню закладу, запрошуємо до нашого опитування. Визначення смаків нам важливе для створення літературного портрета школи

3 коментарі:

  1. Особисто для мене відкриттям цього року став В.Лис, зокрема його книга "Століття Якова". Буду рада поділитись своїми враженнями від прочитаного.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я теж відкрила його для себе. З радістю прочитала б ще, якби хтось розрекламував

      Видалити
  2. Якщо "Століття Якова" читали, можу поділитись іншим виданням. "Із сонцем за плечима. Поліська мудрість Палагеї".
    Анотація:
    Книга-літопис від лауреата численних нагород та премій Володимира Лиса — це життєвий досвід на перший погляд звичайної сільської жінки, бабусі Пелагеї.
    Ця мудра й милосердна жінка пережила війну й роки поневірянь, виховувала дітей і рятувала життя людей, вірила в силу трав та давні легенди. На долю Пелагеї випали біль і щастя, кохання та втрати, вона знала таємниці природи і найзаповітніші секрети людей. Цілителька Пелагея розкриє вам таємницю щастя, яку розкрило їй саме життя.

    «Із сонцем за плечима. Поліська мудрість Пелагеї» не просто книжка — це літопис народного досвіду, пам`ятник правічній мудрості українського народу. Це та сама велика мудрість нашого народу. І можливість долучитися до неї — велике щастя. І цією мудрістю щедро ділиться людина чиста, глибока — і водночас дуже проста. Власне, яким і повинен бути справжній мудрець.

    ВідповістиВидалити