понеділок, 6 лютого 2017 р.

Мовному табору в Богданівській школі БУТИ!

Завжди нагадую учням рядки поезії Тараса Шевченка: "І чужому научайтесь, й свого не цурайтесь...". Та разом із цим не втомлююся повторювати й слова інших великих людей, зокрема: "Скільки ти знаєш мов, стільки разів ти людина ". Адже мова - не лише слова, а й історія, духовна й матеріальна культура... 
Як і в 2016, так і в цьому, 2017 році, школа виграла у проекті GoCamp. А це означає, що для учнів 5-11 класів з 29 травня по 16 червня буде організований пришкільний мовний табір. З допомогою іноземного волонтера, вчителя англійської мови діти стануть учасниками ряду цікавих проектів, що мають на меті вільне спілкування англійською мовою, збагачення словникового запасу.
Матеріали, надіслані школою для участі, стали одними з кращих, що дозволило закладу увійти до числа 203 шкіл-переможниць.
Щиро вітаємо усіх учасників навчально-виховного процесу. Минулорічні схвальні відгуки вихованців табору, сподіваємося, спонукатимуть нас до нових пошуків форм співпраці й спілкування. До речі, за перемогу у минулорічному конкурсі школа отримала 15 сучасних комп`ютерів, тож сьогодні кожен учень класу має можливість ефективно працювати на уроці.
Більше про цю подію читайте за посиланням. Наша школа під номером 180.
Як жив і працював табір Pilot у 2016 році, читайте за посиланням, а також можна переглянути світлини.
Про цю подію можна прочитати також на сайті Богданівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

1 коментар:

  1. Здравствуйте!

    Я знаю что школа не только выиграла ГОГО конкурс но и много всего интересного, например powerball результаты http://localotto.com/ru/powerballusa Это очень полезно Вам знать ребята! Всегда будте в курсе всех новинок и интересных событий!

    ВідповістиВидалити